Betaling

Betaling

Tojtilbud håber at du hurtigt og nemt kan købe alle dine favoritartikler online. Derfor, når du skal købe, kan du bruge en af ​​følgende betalingsmetoder:

PayPal, Visa, MasterCard, American Express, Discover

Det anbefales at du vælger at betale med PayPal. Når du har valgt denne betalingsmetode på afviklingssiden, hopper siden til PayPal-webstedet, klikker på "Login" for at få vist faktureringsoplysningerne, klik på "betal nu", efter at du har bekræftet rigtigheden. Derefter er transaktionen færdig.
  
Hvis du har bestilt en bestilling, men ønsker at ændre eller annullere din ordre, bedes du kontakte os så hurtigt som muligt, da ordren hurtigt kommer ind i vores lager. Vi vil gøre vores bedste for at foretage ændringer, men vi kan ikke yde nogen garantier, da ordren kan være blevet behandlet. I dette tilfælde må du muligvis vente, indtil du modtager ordren og følger de normale returprocedurer. Du kan finde flere oplysninger om dette i vores Hjælp.

Hvis den placering, du sender, ikke passer til din faktureringsadresse, kan din ordre blive suspenderet og forsinket til sikkerhedsbekræftelse. Tojtilbud er ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser, der måtte opstå som følge heraf.

Takket være vores kunders tillid har vores professionelle team været til din tjeneste.