Fortrolighedspolitik

Fortrolighedspolitik

Vi indsamler kundeoplysninger for at forbedre din indkøbsoplevelse. Denne fortrolighedspolitik hjælper dig med at forstå de oplysninger, du samler om at besøge vores butik eller webside, hvordan vi bruger og deler det og de beskyttelser, vi leverer til disse oplysninger. Denne fortrolighedserklæring gælder for oplysninger indsamlet på nogen af ​​vores butikker og hjemmesider.

Oplysninger vi indsamler
Vi indsamler navigeringsoplysninger, da hver besøgende bruger vores hjemmeside. Ikke-personligt identificerbare oplysninger kan indsamles under processen med indsamling af navigationsoplysninger. Navigationsinformationen fortæller besøgende om brugen af ​​vores hjemmeside, herunder det besøgte websted eller sidste gang vi besøgte vores hjemmeside. Det fortæller os også om den tekniske effektivitet af vores hjemmesider og tjenester. Navigationsinformationer hjælper os bedre med at forstå gæsternes oplevelse i vores butik og forbedre den ved at identificere og levere flere funktioner, tjenester og produkter, som besøgende gerne vil.

Personlig information
Når du opretter eller opdaterer en konto, registrerer dig for et butiksbeløbsprogram eller administrerer din belønningskonto, opretter en ønskeliste, registrerer eller administrerer dine tekstpåmindelser, kan vi bede dig om at levere personlige oplysninger, gemme ordrer, deltage i konkurrencer eller konkurrencer, og deltage i Survey, køb online, check ordrestatus eller se ordrehistorik, giv kommentarer til vores produkter, køb og send gavekort eller eGift-kort, søg efter produktwebsteder på vores produkter eller give oplysninger om dine skoindstillinger. De indsamlede informationskategorier indeholder navn, adresse, e-mail-adresse, modtagernavn og e-mail-adresse, købsbelønningsnummer, ordreoplysninger, telefonnummer, kredit- / betalingskortoplysninger, fødselsdato og dato, dine kommentarer til vores produkter, gemte søgninger, foretrukne mærker, meddelelser eller påmindelser, du opretter.

Brug af personlige oplysninger, vi indsamler
    De personlige oplysninger, vi indsamler online, bruges til følgende formål:
    Giv de produkter, du bestilte, opfyld de anmodninger, du oprettede, og behandle dine afkast eller udvekslinger.
    Forstå dine behov og præferencer, muligvis gennem undersøgelser, produktevalueringer eller cookies.
    Udvikle, markedsføre og sælge produkter og tjenester til dig, og skræddersy din oplevelse til vores hjemmeside baseret på dine interesser.
    Hvis ordren eller leveringen er vanskelig, bedes du kontakte dig eller produktmodtageren.
    Administrer og udvikle forretninger og operationer, administrere konti, indsamle og behandle betalinger.
    Besvar din forespørgsel.
    Send opdateringer til vores butik medlemmer om belønninger programmer, belønninger og vores produkter, kampagner og arrangementer
    Giv oplysninger via forskellige kommunikationskanaler, som du giver os om vores produkter eller hjemmesider, herunder når du tilmelder dig en konto, registrerer dig for en belønning eller foretager et køb, tilføjer dig en e-mail liste eller vores kundetelefon og e-mail marketing liste for et køb.

Vores butik kan være involveret med visse ikke-forretningsmæssigt forbundne virksomheder, der vil linke dig til vores hjemmeside, hvilket kan omfatte anerkendelse af køb fra os. Vi kan dele personligt identificerbare oplysninger, vi indsamler fra dig, med tredjeparter, der linker til vores hjemmeside. Du bør være opmærksom på, at vi muligvis kan videregive dine specifikke oplysninger efter lov eller på grundlag af vores ægte tro på, at det er nødvendigt at håndhæve eller anvende vores brugsvilkår og brugsbetingelser for brugerne og overholde eller overholde loven. Det er nødvendigt at beskytte brugerne af vores hjemmeside eller andre. Hvis vi fusionere, erhverver eller erhverver med andre kommercielle enheder, vil nogle eller alle de personlige oplysninger, der indsamles om dig, blive delt med denne enhed og beholdt af os.

Vi respekterer vores brugeres privatliv og har udviklet denne privatlivspolitik til at demonstrere deres engagement i at beskytte dit privatliv. Denne fortrolighedspolitik er beregnet til at beskrive brugerne af vores websteder og tjenester, de oplysninger, vi indsamler, hvordan vi bruger det, hvem vi deler det og dine valg vedrørende sådan brug og offentliggørelse. Vi træffer passende sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personlige oplysninger mod uautoriseret adgang og offentliggørelse. For eksempel har kun autoriserede medarbejdere adgang til personlige oplysninger, og de må kun gøre det for tilladte forretningsfunktioner. Derudover bruger vi kryptering, når du overfører dine følsomme personlige oplysninger mellem dit system og vores systemer, og vi bruger en firewall til at forhindre uautoriseret adgang til dine personlige oplysninger.