Levering

Levering

Du er velkommen til at vælge vores indkøbsforretning, alle varer du køber i vores butik vil blive afsendt gratis (standard forsendelse).

Vi tilbyder dine pakker gennem internationale kurerer som UPS, FedEx, DHL, Epack og Hongkong Post. Vi vælger den mest egnede forsendelsesmetode baseret på din bestillingsdestination. Da leveringen er bestilt af et professionelt kurerfirma fra tredjepart, skal du sørge for, at dine adresseoplysninger er detaljerede og korrekte.

Venlig påmindelse: Hvis din pakke indeholder for mange produkter, kan vi udstede flere pakker. Vi giver dig besked via e-mail.

Vi sender til alle dele af verden. Bare køb og nyd vores kvalitetsservice, vi leverer det direkte til din dør.

1. Modtag din ordreanmodning

Efter at have behandlet din betaling og modtaget din bestillingsanmodning, bekræfter vi ordren via e-mail. Så vil vi forberede varerne i henhold til din ordre. Vi har brug for 1-2 hverdage for at kontrollere din ordre, bekræfte din betaling og bekræfte din adresse. Når vi behandler din ordre, sender vi en forsendelsesanmodning til lageret. Efter at have modtaget vores leveringsanmodning, udsender vores varehus din bestilling i tide ud fra bestillingsoplysningerne. Så hvis din ordre stadig er på lager, bliver din ordre afsendt inden for 24 timer.

2. Behandlingstid

I dette afsnit spørger vi om 24-48 timer for kvalitetskontrol og sørger for korrekt forsendelse. Når pakken er afsendt, sender vi dig en mail med forsendelsesoplysninger.

Bemærk: Ved ordrer med flere projekter vil behandlingstiden være baseret på projektet med den længste behandlingstid.

3. Leveringstid

Den faktiske leveringstid til destinationslandet afhænger af forsendelsesmetoden i din ordre.

Standard forsendelsesomkostninger: 5 - 15 hverdage

Forsinket forsendelse: 3-10 arbejdsdage

Bemærk venligst, at vi ikke behandler din ordre i weekender eller helligdage. Vent derfor endnu 1-2 arbejdsdage til at behandle din weekend ordre.

Bemærk: Offentlige helligdage, destinationslande og kurervirksomheder vil også blive påvirket af transittider.

4. Leveres

Den samlede leveringstid er opdelt i to dele: behandlingstid og leveringstid

Ifølge feedback kan de fleste pakker leveres hurtigt og sikkert. Vi arbejder med en række kendte rederier for at betjene vores mange destinationer rundt om i verden. Disse omfatter DHL, EMS, FedEx, Hongkong Post og UPS.

ordresporing
Når pakken er afsendt, vil du modtage en e-mail-besked med sporingsnummeret. Den indeholder dit sporingsnummer og pakkesporingsadresse. Sporingsnummeret for hver pakke er unikt. Bemærk venligst, at hvis du ikke har modtaget en sådan e-mail inden for 5 arbejdsdage efter din ordre, bedes du kontakte vores eftersalgsteam. Og angiv dit bestillingsnummer. Vi vil foretage en forespørgsel baseret på dit bestillingsnummer. Generelt vil vi svare dig i realtid om din ordrestatus og andre oplysninger.