Ofte Stillede Spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

Kan alle ordrer leveres gratis?
Vi ved, at du alle kan lide gratis forsendelse, så vi er gratis fragt for alle ordrer.

Sådan annulleres en ordre?
Vi ved, at fejlen er sket. Måske indser du, at du har bestilt den forkerte vare, eller at din bankkonto ikke er så beriget som du tror. Hvis du af en eller anden grund har brug for at annullere din ordre, bedes du kontakte os via e-mail så hurtigt som muligt.

Jeg har ikke modtaget nogen bekræftelsesemails, hvad skal jeg gøre?
Det beklager jeg! Emails kan sendes direkte til din bulk / spam mappe, eller vores email-adresse kan være forkert. Men rolig, bare kontakt kundeservice. Vi vil bekræfte, at din ordre er blevet placeret og videresende eventuelle bekræftelsesemails.

Hvordan ændrer jeg min ordre efter bestilling?
Nogle gange skal du ændre din ordre. Når vi har bekræftet din ordre, vil vi ikke kunne ændre eller tilføje noget uden at forsøge at annullere ordren. Alle elementer behandlet af ordren er angivet i vores lagerstyringsdatabase og kan ikke ændres efter ordren er bekræftet.

Hvordan sporer ordrer?
Når vi har sendt ordresporingsnummeret til din e-mail-adresse, kan du kontrollere leveringsstatus for varen online ved at besøge det relevante rederiets hjemmeside.

Hvordan returnerer jeg det? Hvad er returadresse?
Hvis du vil vende tilbage, bedes du kontakte vores kundeserviceafdeling, vores kundeservicepersonale vil vejlede dig, hvordan du returnerer. Du kan sende disse varer til vores udpegede returadresse. Efter modtagelsen af ​​varen bekræfter vi de RMA-oplysninger, du har angivet, og kontrollerer varens status. Hvis alle relevante standarder er opfyldt, refunderer vi dig efter din anmodning. eller hvis du anmoder om en udveksling, vil udskiftningen blive sendt til dig fra vores hovedsæde.

Vil returneringsomkostningerne blive refunderet?
Vi kan desværre ikke refundere fragtomkostningerne ved retur.

Kan jeg returnere eller bytte? Hvad er tilbagesendelsespolitikken?
Vi mener, at vores kunder ikke behøver at betale indenlandske forsendelsesomkostninger for at få den bedste online shopping oplevelse. Af en eller anden grund, hvis du ikke er tilfreds med købet, bedes du udfylde vores enkle selvbetjeningsretur. Vi opkræver ikke gebyrer for din retur. Passer vores 30-dages returpolitik.

Hvorfor er det så billigt?
Fordi vi har et væld af erfaringer i modebranchen, arbejder vores verdensomspændende kontakter for os hele dagen! Vi tror, ​​at modetrends ændrer sig så hurtigt, at vores kunder skal have ret til at fylde garderoben uden at bruge flere penge!

Hvilke betalingsmetoder accepterer du?
Visa, MasterCard, Discover og American Express accepteres for alle ordrer.

Hvordan ved jeg, om min retur er blevet behandlet?
Vi vil helt sikkert sende dig en bekræftelses email. Hvis du ikke har modtaget det, skal du huske, at afkast og udvekslinger normalt tager 7 arbejdsdage at fuldføre. Her kommer sporingsnummeret til nytte igen! Hvis du ved, hvornår du skal levere pakken, kan du beregne den omtrentlige tidsramme for behandlingstidspunktet :)

Hvorfor er mit sporingsnummer ugyldigt?
Sporingsoplysninger vises normalt inden for 2-3 hverdage efter afsendelse. Derfor anbefales det, at du kontrollerer din logistiske information 72 timer efter modtagelse af ordens sporingsnummer.

Er mit privatliv og personlige oplysninger sikkert på din hjemmeside?
Vi er stolte af at tilbyde en sikker og pålidelig online shopping oplevelse. Shopping på vores hjemmeside er sikkert. Vi respekterer også dit privatliv og vi er forpligtet til at beskytte dit privatliv.