Retur

Retur

Vores retur og udvekslingspolitik er den samme.

Hvis du ikke kan lide de varer, du køber i vores butik, vil vi gerne returnere varerne inden for 30 dage efter den oprindelige fragtdato. Sørg for, at du ikke bærer eller ændrer det. Retur skal være i den tilstand du modtog og i den originale emballage uden slitage. Nogle varer leveres med en ekstra sikkerhedsetiket. Den originale sikkerhedsmærkat eller den beskadigede etiket er muligvis ikke inkluderet, når varen returneres. Restitutionen er muligvis ikke berettiget. Hvis du ikke har den originale emballage, skal du lægge en kopi af produktets returbekræftelse i plastikposen i boksen.


Vores standardpolitik, udskiftning er gratis. Vi håber at du vil komme til vores butik igen, om det er på udkig efter den rigtige størrelse, bredde, farve eller stil eller et helt andet produkt. Valg omfatter sko, tøj, tasker og tilbehør. Retur er også meget enkel. Hvis du vælger at returnere en refusion, skal varen returneres inden for 30 dage fra købsdatoen, men i feriesæsonen giver vi dig en gave i op til 30 dage fra købsdatoen. Elementer bør afvises, herunder alle originale etiketter. Alle emballager skal medtages, herunder originale skokasser. Restitutioner vil blive behandlet via den oprindelige betalingsmetode inden for 5 hverdage efter modtagelse af vores lager. Vi er desværre ikke i stand til at refundere eventuelle forsendelsesgebyrer, der er tilføjet til din oprindelige ordre. Krediteringer kan tage yderligere 2 til 10 hverdage, der skal bogføres på din konto, afhængigt af din betalingsmetode. Hvis kunden skal returnere adressen, bedes du kontakte vores kundeserviceteam for at få hjælp til udveksling eller retur.

Sådan vender du tilbage:


Kontakt os via e-mail, og vores eftersalgspanel vil lede dig tilbage.

Og fortæl os i posten følgende:

Har dit ordrenummer klar
Et billede af produktet.
Hvorfor vil du returnere det.


Når vi modtager din retur på lageret, modtager du en returbekræftelses-email.

Når vi modtager din returnerede vare, refunderer vi den oprindelige betalingsmetode.

* Bemærk venligst: Alle returadresser er angivet, vær venlig at kontakte os inden du vender tilbage.

Følgende punkter accepterer ikke returneringer eller udvekslinger:
Alle kosmetik, intime tøj, intime dragter, badedragter, badetøj, badetøj, alle korsetter, strømpebukser og strømper, selvklæbende produkter og alle klare varer.

Hvis nogen af ​​ovennævnte varer returneres, behandles der ingen tilbagebetalinger eller udskiftninger, og kunden vil være ansvarlig for at genoprette fragtomkostninger. Hvis du opdager, at varen er beskadiget, defekt eller ukorrekt, bedes du kontakte en kundeservicer, inden du returnerer varen, så vi kan hjælpe dig i overensstemmelse hermed. Beskadigede varer skal indberettes inden for 5 dage efter levering. Billeder kræves for enhver skaderapport. Varer kan returneres eller udveksles inden for 30 dage efter modtagelsen af ​​ordren. Op til 30 dage fra datoen for modtagelse af pakken, vil kunden kontakte os, hvis de finder fejl.